عرقیات:
شوید 3 بطری، نعناع، مرزنجوش، طارونه، بهارنارنج از هرکدام یک شیشه.
آبمیوه ها:
سیب، گلابی، به، زالزالک، انگور سیاه، ازگیلّ یا آب داخل نارگیل، انبه از هرکدام 250 گرم.
طرز تهیه:
آبمیوهها و عرقیات را 10 دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید، سپس مقداری عسل و یا شکر و یا قند به اندازهای که شیرین شود واردکرده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
نصف قاشق چایخوری زعفران سائیده اضافه و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. در یخچال نگهداری کنید. روزانه بین 1 تا 3 استکان میل کنید.
همچنین می توانید انار شیرین و ترش را با پیه داخلی آن 9 کیلو روی شعله ملایم با 3 لیتر عرق نعناع آنقدر میجوشانیم تا یک ثلث آن بخار شود. از صافی پارچه ای تمیز گذرانده و با نیم کیلو عسل کف گرفته خوب و مطمئن یا نیم کیلو شکر قرمز مخلوط کرده روی آتش ملایم میجوشانیم تا قوام آمده و غلیظ گردد. روزانه از یک تا 3 قاشق غذایی کموبیش به حالت غلیظ یا رقیق شده با آب تناول گردد.
موسسه تداوم نسل سپید تخصصی ترین مرکز اخذ ویزای استرالیا و خدمات مهاجرت به استرالیا